Omat mainokset ja spotit

RadioSparxin musiikkiratkaisun avulla mainosstrategioiden toteuttaminen on helppoa ja nopeaa, ja kysynnän nopeisiin muutoksiin on helppo reagoida.
Lisäpalveluna tarjoamme mainosten tuotantoa edulliseen hintaan. Spotit tuotetaan ammattilaiskaiuttimilla omassa äänistudiossamme, jossa on mahdollisuus käyttää taustamusiikkia.

Portaalimme avulla voit rakentaa kampanjoita ja mukautettuja viestejä helppokäyttöisen aikatauluttajan avulla, jonka avulla on helppoa ja nopeaa ladata uusia mainoksia ja mainospaikkoja asiakkaille ja työntekijöille.

Viestit ja asiakasviestintä

Voit räätälöidä viestejä yksittäisten osastojen kaupankäyntitapojen mukaan, ja ratkaisu tarjoaa mahdollisuuden toistaa työntekijöille suunnattuja tietoja tiettyinä aikoina ennen aukioloaikoja ja niiden jälkeen. Onko jokin tuote yhtäkkiä myyty loppuun? Voit yksinkertaisesti keskeyttää kampanjan, kunnes olet täydentänyt varastosi. Kausituote, joka ei myy tarpeeksi nopeasti? Voidaan helposti kiihdyttää mainoksella, soita sitä usein ja myynti kasvaa.

Musiikki tulonlähteenä

Ratkaisun avulla voit myydä mainospaikkoja toimittajillesi ja tehdä näin musiikkiratkaisustasi tulonlähteen. Musiikissamme ei ole mainoksia, mutta sinulla on mahdollisuus lisätä omia mainoksia ja äänitiedostoja. Tarjolla on myös edulliseen hintaan jinglejen ja mainosten tuotantoa, jonka tuottavat ammattitaitoiset puhujat ja muusikot.

Musiikkialueet

Kaupan eri alueilla voi olla eri lähetyksiä Vyöhykkeet voidaan määrittää paikallisesti soittamaan erilaista musiikkia ja viestejä kunkin myymälän eri alueilla Tämä tapahtuu tilaamalla tilausten määrä, joka vastaa haluamiesi vyöhykkeiden lukumäärää

Mainonnan sisällön päivittäminen ja yleinen hallinto
 tapahtuu verkkopohjaisessa järjestelmässämme, jonka avulla voit päättää, mitä soitetaan missä ja milloin.
Kaikkea myymälässä soitettavaa mainos- ja musiikkisisältöä on helppo hallita ”aikatauluttajan” avulla, jossa voit muokata sekä musiikki- että mainossisältöä, missä tahansa oletkin, voit nopeasti ja helposti päivittää tai muuttaa sisältöä yhdessä myymälässä tai kaikilla osastoilla.

Toistoasiakirjat
Yrityksille, joiden on tiedettävä, mitä musiikkisisältöä myymälässä on soitettu, voit hakea helposti ja vaivattomasti dokumentaatiota kaikista musiikin ja mainosten toistoista.