Myynti- ja maksuehdot

Lue ehdot huolellisesti

 

Seuraavia vakioehtoja sovelletaan kaikkiin tilauksiin, jotka koskevat pääsyä seuraaviin palveluihin www.radiosparx.com radioSparx Scandinavia ApS, CVR 34 59 17 25. Ehdot ovat olennainen osa asiakkaan ja RadioSparxin välistä tilaussopimusta, ja ne ovat aina nähtävissä osoitteessa www.radiosparx.fi.

Myynti- ja maksuehdot

Kaikki RadioSparx Scandinavian palvelut maksetaan sähköisellä maksukortilla. Tietoa hyväksytyistä korteista on saatavilla verkkosivuillamme (www.radiosparx.dk). Sopimuksen ehtona on, että asiakkaalla on hyväksytty luottokortti.

Asiakkaan maksukorttitiedot tallennetaan ja säilytetään kolmannen osapuolen toimesta, joka on hyväksytty kansainvälisten turvallisuusstandardien (PCI) mukaisesti.

RadioSparxin tavanomaiset tilausjaksot alkavat luomispäivästä, ja ne uusitaan automaattisesti sopimuksen tekohetkellä valitulla maksuväliajalla.

RadioSparx vähentää maksun mahdollisuuksien mukaan kunkin tilausjakson ensimmäisenä päivänä. Tällöin kaikki asiakkaan tilauspalvelut maksetaan etukäteen.

Kun tilaus luodaan, ensimmäinen maksu vähennetään välittömästi.

Kaikista maksuista lähetetään asiakkaalle lasku sähköpostitse. Nykyiset ja aiemmat laskut voi myös ladata kirjautumalla RadioSparxin verkkosivustolle.

Jos asiakkaan maksukortilla suoritettua maksutapahtumaa ei voida suorittaa loppuun, RadioSparx pidättää oikeuden keskeyttää kyseiset tilaukset.

 

Korttityypit

RadioSparx Scandinavia hyväksyy Dankort, eDankort, MasterCard, Maestro, Visa, Visa Electron, V PAY, JCB.

MAKSUKORTTEJA KOSKEVAT ERITYISET KRITEERIT

Maestro

Maestro-kortilla ei ole mahdollista maksaa tilauksia.

VISA ELECTRON


Korttia voi yleensä käyttää vain fyysiseen kaupankäyntiin, mutta jotkin kortin myöntäjät sallivat sähköisen kaupankäynnin. Vaikka korttia voidaan käyttää verkkokauppatapahtumiin, ei ole varmaa, että kortin liikkeeseenlaskija (pankki) sallii kortilla suoritettavat tilausmaksut (toistuvat maksut) Tämä voi johtaa tilanteeseen, jossa ensimmäinen maksutapahtuma sujuu hyvin, mutta seuraavat tapahtumat hylätään Valitettavasti emme voi antaa tietoja siitä, millä Visa Electron -kortilla on tilausmaksumahdollisuus, vaan viittaamme kortin myöntäjään (pankkiin).

Kun tilaat musiikkitilauksen, kirjautumistiedot lähetetään annettuun sähköpostiosoitteeseen ja musiikkitilaus aktivoidaan välittömästi.

Peruuttamisoikeus

Internetin kautta tehdyissä ostoksissa sinulla on yleensä 14 päivän peruutusoikeus.

Muutokset

RadioSparx voi muuttaa hintoja ja ehtoja 30 päivän varoitusajalla. Muutoksista ilmoitetaan sähköpostitse ja RadiosSparx.dk-sivustolla

Jos tapahtuu muutoksia, jotka ovat vain asiakkaan edun mukaisia, ne voivat tulla voimaan ilman ennakkoilmoitusta.

Sopimuksen irtisanominen ja lopettaminen

Asiakas voi milloin tahansa irtisanoa yhden, useamman tai kaikki tilauksensa. Jos asiakas peruuttaa kaikki tilaukset, sopimus päättyy. Irtisanominen tulee voimaan kuluvan tilauskauden lopussa (yleensä kuluva kalenterikuukausi).

Peruutus on tehtävä RadioSparx.dk-sivuston kautta.

RadioSparx voi irtisanoa sopimuksen ilman ennakkoilmoitusta, jos asiakas on rikkonut sopimusta.

Sopimuksen päättyessä asiakasta voidaan vaatia palauttamaan musiikkisoitin, jos sellainen on toimitettu tilauksen yhteydessä.

Jos soitinta ei palauteta 14 päivän kuluttua tilauksen päättymisestä, RadioSparxilla on oikeus laskuttaa asiakasta soittimesta ilman ennakkoilmoitusta.

Kuitti

Kuitti ostoksesta lähetetään annettuun sähköpostiosoitteeseen. Asiakas on vastuussa syöttämiensä tietojen oikeellisuudesta.

Tilauksen nostokriteerit
Ennen kuin maksukortilla voidaan tehdä nosto, korttitietojen on vastattava PBS: n korttitietokantaa. Maksukortin on oltava aktiivinen, ja tilaussummaa koskeva maksutapahtuma on voitava suorittaa. Tilauksen nostamiseen käytettävän maksukortin on oltava sellainen, että sillä voidaan suorittaa maksutapahtumia Internetin kautta.

Karttatietojen päivittäminen

Korttitiedot voidaan päivittää kirjautumalla Radiosparx.fi-sivustolle ja valitsemalla ”Käyttäjäprofiili” – ”Hyväksy maksukortti”.

Asiakas on aina vastuussa korttitietojen oikeellisuudesta. Jos tätä ei noudateta, RadioSparx voi poistaa tilauksen käytöstä tai peruuttaa sen ilman ennakkoilmoitusta.

Siirto

Asiakas ei saa ilman RadioSparxin etukäteen antamaa kirjallista suostumusta siirtää sopimusta uudelle asiakkaalle.

RadioSparx voi milloin tahansa luovuttaa sopimuksen tai sen osan Firmafoniin sidoksissa olevalle yritykselle tai osana Firmafonin liiketoiminnan kokonaisluovutusta kolmannelle osapuolelle.

KIITOS, että valitsit RadioSparx Scandinavian!

Haluamme auttaa sinua saamaan parempia tuloksia

Ota yhteyttä ja pyydä maksuton keskustelu tai tarjous ainutlaatuisesta musiikkiratkaisusta, joka voidaan räätälöidä juuri sinun myymälääsi, yrityksesi tai yrityksesi tarpeisiin.