Ainutlaatuinen musiikkipalvelu yrityksille

RadioSparx on koko maailman laajuinen musiikkipalvelu. Skandinaviassa ja Baltian maissa ”RadioSparx Scandinavia” -brändin omistaa RadioSparx Scandinavia. RadioSparx palvelulla saat käyttöösi lukuisia musiikkikanavia, jotka kattavat laajan valikoiman eri genrejä ja musiikkikategorioita. Meillä on ylivoimaisesti suurin markkinaportaali, jossa on rojaltivapaata musiikkia, josta ei tarvitse maksaa rojalteja Kodalle ja Gramexille. Ratkaisumme on yksi harvoista palveluista, joissa on Kodan hyväksymää rojaltivapaata musiikkia.

Tarjoamme tällä hetkellä 275 erilaista musiikkityyppikanavaa, jotka kattavat kaikenlaisen taustamusiikin tarpeet myymälöissä, kahviloissa, ravintoloissa, autonäyttelytiloissa, rautakaupoissa ja muissa paikoissa, ja vieläpä erittäin edulliseen hintaan.

Ratkaisumme soveltuu erityisesti ketjuliikkeille, jotka tarvitsevat musiikkisisällön, mainosten ja omien viestiensä keskitettyä hallintaa. Kyllä, me yksinkertaisesti tarjoamme oikean ilmapiirin, joka sopii ympäristöönne – sekä työntekijöiden että asiakkaiden iloksi.

Soitamme päivittäin yli 500 000 kappaletta vähittäismyymälöissä ja yrityksissä ympäri maailmaa. Musiikkikanavamme kattavat muun muassa popin, jazzin, tanssin, klassisen musiikin, R&B: n, soulin ja world beatsin, kansanmusiikin, rockin sekä lastenmusiikin, aerobicin ja paljon muuta. Soittolistojamme laajennetaan ja päivitetään joka kuukausi, ja muusikot eri puolilta maailmaa tarjoavat uutta musiikkia. Omat DJ: t varmistavat, että kaikkien äänitteiden laatu on huippuluokkaa ja että ne on luokiteltu oikeisiin ryhmiin.

RadioSparx Scandinavian tilaustyypit:

Tarjoamme 3 erilaista tilaustyyppiä.

Light-versiopienelle myymälälle tai kahvilalle, joka haluaa vain edullisen ratkaisun, jossa on rajoitettu määrä musiikkikanavia. Musiikki soitetaan suoraan joko omalta tietokoneeltasi/kännykästäsi tai tabletiltasi. Voit ladata sovelluksemme ”RS-Play” Google Playstoresta, jotta saat vakaamman suorituskyvyn omasta laitteestasi.

Jos valitset”Light Plus” -liittymämme, tarjoamme erityisen musiikkisoittimen, joka on vakaampi, ja sinun ei tarvitse käyttää omaa laitettasi musiikin toistamiseen.

Premium-tilauksemmesisältää kaikki 275 musiikkikanavaa. Lisäksi sinulla on mahdollisuus luoda omia soittolistoja, ladata ja lähettää omia mainoksia ja viestejä automaattisen ajastimen avulla sekä monia muita ominaisuuksia. Premium-käyttäjänäsaat uuden R-Box-musiikkisoittimemme, jossa on muisti koko päivän musiikkiohjelmalle. Ratkaisu takaa keskeytymättömän musiikkiyhteyden, vaikka myymälän internet-yhteys olisi epävakaa. Valvonta ja puhelintuki sisältyvät myösPremium-pakettiin.